Isceljujuće snage magneta su već korišćene u drevnom Egiptu, Grčkoj i Kini. Danas znamo da su svi živi organizmi okruženi i pod uticajem magnetnog polja i njegovih fluktuacija. Zbog toga, promena magnetnog polja može da ima značajan uticaj na to kako se osećmo. TIENS  je iskoristio ovo znaje za dizajniranje Energetskih narukvica.

 

Isceljujuće snage magneta su već korišćene u drevnom Egiptu, Grčkoj i Kini. Danas znamo da su svi živi organizmi okruženi i pod uticajem magnetnog polja i njegovih fluktuacija. Zbog toga, promena magnetnog polja može da ima značajan uticaj na to kako se osećamo. TIENS  je iskoristio ovo znaje za dizajniranje Energetskih narukvica.

TIENS Energetske narukvice harmonizuju magnetna polja oko nas i balansiraju negativne i pozitivne Jone u ljudskomm telu. Glavna prednost emitovanog magnetnog polja je njegova propustljivost. Ono prodire u celo telo i stoga utiče na sve vrste tkiva.

Energetske narukvice su napravljene od titanijuma u kombinaciji sa magnetima. Titanijum  je biološki neutralan metal – ne deluje negativno na kosti i mišiće. Zahvaljujući tome, široko je primenljiv u medicini.

Za razliku od njega, magneti i pulsirajuće magnetno polje koje oni prave može regulisati i uravnotežiti strujanje negativnih i pozitivnih Jona u ljudskom telu. Rezultat ovoga je stimulisanje biohemijskih procesa, i unapređenje metabolizma tkiva i organa na ćelijskom nivou. Pošto delovanje polja počinje na molekularnom nivou, on utiče na izvor svih fizičkih tegoba i bolesti.

TIENS Energetske narukvice

Ženske:

Magično bela: dužina 185 mm

Blistavo zlatna: dužina 179 mm

Muške:

Elegantna crna: dužina 194 mm

Kristalno crna: dužina 209 mm

Preporuka

TIENS Energetske narukvice se preporučuju ljudima koji su prekomerno izloženi zračenju kompjutera, telefona i ostalih mobilnih uređaja. Takođe imaju pozitivan uticaj na pojedince koji su pod stresom, i pate od premorenosti ili prekomernog rada.